Šopki in rezano cvetje

V Cvetličarni Gričar dobite floristično izdelane šopke iz kakovostnega sezonskega rezanega cvetja in cvetja, ki je na razpogalo vse leto. Pripravimo vam šopke različnih oblik, barv, barvnih kombinacij, odvisno od priložnosti in želja. Lahko vam napišemo vizitko s posvetilom in dostavimo na dom v Ljubljani.

Naročite svoj šopek ali rezano cvetje v spletni cvetličarni, po telefonu (051 373 540, 051 262 718) ali nas obiščite v Ljubljani. Po predhodnem dogovoru se lahko dogovorimo tudi za dostavo v okolici Ljubljane.

Poročni šopki in poročna dekoracija

Naj bo vaša poroka nepozabna in še lepša z izbiro poročnega cvetja. Za vaš sanjski dan izdelamo čudovit poročni šopek, poskrbimo za celotni poročni aranžma, dekoriramo avtomobile, olepšamo svate z naprsnimi šopki ali zapestnicami, okrasimo cerkev in ostale obredne prostore. Organiziramo tudi dostavo na poročno lokacijo.

Za posvet in naročilo poročnega šopka in aranžmaja nas pokličite po telefonu (051 373 540, 051 262 718) ali nas obiščite v Dolu ali Ljubljani.

Žalni program

V Cvetličarni Gričar smo z vami tudi v težkih trenutkih izgube. Za dostojno slovo vam pripravimo žarne venčke, žalne vence, aranžmaje, aranžirane žalne sveče s cvetjem ali brez  in napišemo žalne trakove ali posvetila na vizitke. Po želji vam dostavimo v Ljubljano in z okolico.

Žalni venec lahko naročite v spletni cvetličarni, po telefonu (051 373 540, 051 262 718) ali nas obiščite v Dolu ali Ljubljani.

Žalni venci

Žarni venčki

Žalni aranžmaji

Lončnice

Lončnice so za marsikoga lepo darilo in presenečenje, ki vam jo lahko s primernim okrasnim loncem darilno aranžiramo,  na vizitko vam napišemo posvetilo in vam dostavimo na željeni naslov v Ljubljani in po predhodnem dogovoru tudi v okolici Ljubljane.

Za naročilo nas pokličite po telefonu (051 373 540, 051 262 718) ali nas obiščite v Dolu ali Ljubljani.

Spoznajte še ostale storitve

V Cvetličarni Gričar radi prisluhnemo vašim željam in vam svetujemo pri izbiri primernega cvetja, dekoracije, okrasitve. Pri nas dobite tudi:

  • ikebane,
  • vence,
  • žalne vizitke,
  • nagrobne sveče…

Organiziramo okrasitev prostorov, aranžiranje daril, zasaditev grobov.

Za naročilo nas pokličite po telefonu (051 373 540, 051 262 718) ali nas obiščite v Dolu ali Ljubljani.